Actueel

Actueel. 

2023.

Het afgelopen jaar zijn we weer zeer actief geweest in Sri Lanka. Omdat de economische situatie in het land erg slecht is konden veel gezinnen nauwelijks rondkomen en hebben wij via onze tussenpersonen 5 x voedselpakketten uitgereikt.

Ook zijn onze tussenpersonen zelf éénmalig extra ondersteund want ook hun inkomsten lopen terug.

Tijdens de kerstpakkettenactie in december hebben we, naast veel voedselpakketten, ook nog tientallen extra schoolpakketten kunnen uitdelen aan arme ouders.

En dankzij een bijzondere gift zijn er 2 oude schoolgebouwen vervangen door nieuwbouw, is een bestaande school uitgebreid met een playground en en zijn de vloeren van tegels voorzien en zijn er speeltoestellen gegeven aan de school in Maha Oya.

Nieuwe school in Pollabedda    Nieuwe school in Kanadula
Speeltoestellen voor Maha Oya   Speeltoestellen in Koralawella

 

 

     

 

 

 

Nieuwe vloeren in Koralaqwela

 

Er zijn schoenen en sokken gegeven aan alle montessori schoolkinderen en in het kader van een Micro Credit project worden er schooltassen gemaakt voor al deze kinderen.

Een bibliotheek is ingericht voor studenten in het oosten van Sri Lanka

 

 

 

 

 

 

 

 

En in het kader van evangelisatie zijn er zijn 15000 stripboeken, 12500 MY First Bibles en 15000 kerstboekjes uitgedeeld.

Er is in het noorden van Sri Lanka (in Karainagar op het eiland Karaitivu) een watersupply project gestart waardoor 35 gezinnen met 175 personen nu 5 dagen per week drinkwater ontvangen via een tankwagen.

 

Schuiven naar boven